Westland Waterland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
26/05/2017
09:30 - 13:30

Locatie
De Pluktuin / het Natuur Atelier

Categorieën Geen Categorieën


De fietstocht is in een korte (30km) en lange (40km) afstand te fietsen.

De afwisselende route laat u de belangrijke rol van water in Westland ontdekken. fietstocht 26 mei affiche

Tussen 9.30 en 13.30 uur kunt u de dag starten bij de Pluktuin met een heerlijk kopje koffie/ thee of limonade met iets lekkers.

Na ontvangst van de route fietst u langs de vele Westlandse sloten, vaarten, waterbergingsplekken en de Nieuwe Waterweg; de grootste Nederlandse handelsroute over water.

Een bezoek aan de Maeslantkering en het Keringhuis kan natuurlijk niet ontbreken.  Met de opgedane kennis en een andere blik op water gaat u weer op weg langs dijken en door polders.  De lange route fietsers ontvangen in Maassluis bij IJsmaker Jeroen een heerlijk ijsje. De korte route ontvangen deze lekkernij later op de route.

Bij Atelier ‘Het Penseeltje’ kunt u kunst snuiven en ontvangt u een versnapering, waarna u weer fris en uitgerust de route vervolgd. Aan het einde van de fietstocht levert u uw stempelkaart weer in en ontvangt u nog een aandenken.

Dit leuke, afwisselende, educatieve en actieve dagje uit kost €10.= voor volwassenen en voor kinderen tot 17 jaar €7,=. inclusief  bezoek Maeslantkering, Atelier plus consumpties en lekkers.

Voor meer informatie en/of reserveren kunt u kijken op www.natuuratelierwestland.nl. Ook op  Facebook kunt u ons vinden onder;  Fietstochten Westland’.