Home

U KUNT ZICH NU INSCHRIJVEN VOOR ONZE FIETSEVENEMENTEN

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland. Voor onze fietsarrangementen kunt u zich natuurlijk altijd inschrijven.

KALENDER

 

<< jun 2017 >>
madiwodovrzazo
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

 

FIETSVERHUUR

Lekker fietsen in het Westland begint bij Fietsverhuur Westland.  Het huren van een fiets is de perfecte manier om een dagje of lang weekend te ontspannen. Wij verhuren zowel kinderfietsen, fietsen met versnellingen en E-bikes om de omgeving te verkennen. Ook zijn er diverse accessoires te huur, zoals fietskinderzitjes, fietstassen en kaartleeshouders.

Meer informatie...

FIETSROUTES

In de omgeving van Naaldwijk is er op de fiets veel te ontdekken. Houdt je van stilte en natuur? Fiets dan door de duinen en geniet van het uitzicht over zee of fiets door de polders en geniet van de rust in de stiltegebieden. De glastuinbouw met veel bijzondere plekjes en paadjes en de pittoreske dorpjes bieden veel fietsgenot. Zoek je liever de drukte op? Dan zijn Naaldwijk met zijn gezellige winkelcentrum en grotere steden als Delft en Den Haag niet ver weg en een bezoekje waard. Door een uitgebreid netwerk van knooppunten kun je gemakkelijk de lengte van de fietstocht zelf bepalen. Wij hebben echter een aantal verrassende THEMAFIETSROUTES bedacht. Je ontdekt dan de speciale en verborgen plekjes die het Westland zo bijzonder maken en die je met de knooppuntroutes dikwijls net mist.

Onze arrangementen...

EEN VERZORGD DAGJE UIT

Wil je graag een compleet verzorgd dagje uit op de fiets beleven? Wij kunnen dat voor jou regelen. Onze themafietsroutes zijn namelijk ook als arrangement te boeken. Natuurlijk kun je deze arrangementen ook nog naar persoonlijke wensen uitbreiden of aanpassen. In overleg met jou maken we er een onvergetelijke dag van en wordt het dagje fietsen met familie, vrienden of collega’s nog leuker. De meeste arrangementen zijn al vanaf 2 personen te reserveren. . Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Stel uw vraag...